<

STRIPLIEFHEBBERS !

 

Stichting Stripverhaal (www.stripverhaal.net) is van plan in samenwerking met uitgeverij BeeDee Witte's Dagboek voor het eerst in boekvorm uit te geven. De plannen betreffen een beperkte oplage in zwart/wit.

BeeDee zal 500 stuks in softcover uitgeven en Stripverhaal circa 150 stuks genummerd in hardcover. In samenwerking met De Stripgalerie (www.stripgalerie.nl) wordt van deze hardcover versie een klein aantal verkocht in combinatie met een originele pagina uit het album. Er zijn ook plannen er een kleurenprent of ansichtkaarten van Fred Julsing aan toe te voegen.

Prijzen zijn nog niet bepaald, maar toch is het interessant om je alvast vrijblijvend in te schrijven, aangezien zowel de albums als de originelen beperkt zijn. T.z.t. zal er waarschijnlijk een voorschot gevraagd worden. Pas na betaling daarvan is de inschrijving definitief. IJs en weder dienende zal de uitgave al bij de volgende Stripdagen geleverd worden.

 

 

Naam

Adres

Postcode/Woonplaats

Telnr.

E-mail

Ik wil graag een

Ik heb een voorkeur voor pagina:(aangezien het aantal originele pagina's beperkt is, kun je hier aangeven welke pagina je voorkeur heeft.)

 
Eerste keus pag. nr.
Tweede keus pag. nr.
Derde keus pag. nr.